Nieuws

KNA ontvangt subsidie voor Concert Hollandse Waterlinie

20-1-2022:  Ter gelegenheid van het 350-jarig bestaan van de Oude Hollandse Waterlinie ontving voorzitter Margreet de Jong uit handen van Wethouder Arco Bikker van de Gemeente Molenlanden een prachtige check van €2000,- 

De subsidie wordt besteed voor het organiseren van  een spetterend themaconcert dat op 2 juli 2022 zal gaan plaatsvinden.

Meer info: https://oudehollandsewaterlinie.nl/

Actuele informatie Coronamaatregelen

15-01-2022 Update : Met ingang vanaf 15 januari 2022 mogen activeiten voor de amateurkunst weer worden hervat met inachtname van de geldende maatregelen. Hierdoor zijn repetities, concerten en evenementen van de Fanfare en “Net FF Anders” onder voorwaarden weer mogelijk. Dit geldt ook voor de muzieklessen. De docenten zullen u hierover nader informeren. KNA volgt altijd de adviezen en richtlijnen van het RIVM, Rijksoverheid en KNMO. Via onderstaande link vind u de laatste informatie met betrekking tot repetities, muzieklessen, concerten en het KNA Coronaprotocol.

Voor deelname aan de repetities verzoeken wij u het Coronaprotocol aandachtig te bestuderen. Verder willen wij u vriendelijk verzoeken indien u verhindert bent, of niet aan de repetitie wenst of kunt deelnemen zich uiterlijk de maandag voor de repetitie bij het bestuur af te melden.

Voor meer informatie over het Coronavirus en de adviezen van betrokken instanties zie de links hieronder.

Mocht u in verband met de genomen maatregelen specifieke vragen hebben, neemt u dan contact op met het bestuur

Informatie en uitleg adviezen KNMO
Informatie RIVM
Informatie Rijksoverheid

Sinterklaas muzikaal onthaald door “Net FF Anders”

30-11-2021 Op Zaterdag 13 en Zaterdag 20 november heeft “Net FF Anders”, het gelegenheidsorkest van de vereniging, in Nieuwpoort en Groot-Ammers haar muzikale medewerking verleend aan de intocht van Sinterklaas. In Nieuwpoort was er brand aan boord en moest de Sint door de brandweer geholpen worden, in Groot-Ammers nam de goedheiligman die deze keer aankwam vanaf de Hoge Boezem, plaats op een wagen, waarna er koers werd gezet naar het Oranjeplein.  De muzikale klanken werden door de Sint en zijn Pieten erg gewaardeerd.

Repetities weer hervat na zomerstop!

27-08-2021 : Na een welverdiende vakantie starten vanaf dinsdag 31 augustus de repetities van de Fanfare en Net FF Anders weer. Ook de muzieklessen zullen weer worden voortgezet. Uiteraard volgen wij hierbij alle actueel geldende voorschriften rondom het Coronavirus.

Alle actuele informatie rondom Corona en het KNA Coronaprotocol vind u hier

 

Eerste repetitie na Coronatijd een feit!

16-06-2020 : De eerste repetitie na coronatijd is een feit! Na een lange periode van stilte mocht de Fanfare afgelopen dinsdag eindelijk weer repeteren! Natuurlijk dient men zich tijdens de repetitie wel aan strenge regels te houden. Hiervoor is door KNA een speciaal Coronaprotocol opgesteld. Alle actuele informatie rondom Corona en het KNA Coronaprotocol vind u hier

 

KNA viert lancering nieuwe website met taart!

18-02-2020 De Lancering van de nieuwe website van KNA is een feit! Dit heugelijke feit werd op 18 februari door de leden gevierd met taart bij de koffie in de pauze! Nadat de leden zich de taart goed hadden laten smaken werd de repetitie voortgezet. Achter de schermen wordt er nog druk gewerkt aan verdere invulling van de website. Houd onze website de komende tijd dus goed in de gaten. Het adres van de website is ongewijzigd : www.kna-nieuwpoort.nl

 

Nieuwe website KNA online!

08-02-2020 Sinds vandaag hoort de oude vertrouwde website tot het verleden. De oude website van KNA was sterk verouderd. Er is hard gewerkt om de website van KNA in een volledig nieuwe jasje te steken, en dat is gelukt! Sinds vandaag is de nieuwe website online te bewonderen. Op de achtergrond wordt er nog druk aan nieuwe inhoud gewerkt die binnenkort aan de website zal worden toegevoegd. Hou de nieuwe site dus in de gaten!