Nieuws

Repetities en concerten afgelast!

15-12-2020: Het kabinet heeft op 14 december besloten om de maatregelen stevig aan te scherpen. Om het coronavirus terug te dringen, moet het aantal contactmomenten, groepsvorming en reisbewegingen tot een minimum beperkt worden. De essentie van dat pakket is dat iedereen zoveel mogelijk thuisblijft.

Daarom zijn theaters, bioscopen, musea, concertzalen, monumenten, muziekscholen en vergelijkbare locaties (dus ook verenigingsgebouwen), tot en met dinsdag 19 januari gesloten voor publiek. Op dinsdag 12 januari zal een besluit genomen worden over de periode na dinsdag 19 januari.

De gevolgen van deze strengste ‘lockdown’ tot op heden betekenen dat alle activiteiten, zowel binnen als buiten, voor zowel jeugd als volwassenen tot en met 19 januari 2021 niet kunnen plaatsvinden.

De muzieklessen zullen in overleg met de docenten waar mogelijk online plaatsvinden. De docenten zullen de leerlingen hierover informeren.

Alle actuele informatie rondom Corona en het KNA Coronaprotocol vind u hier

 

Eerste repetitie na Coronatijd een feit!

16-06-2020 : De eerste repetitie na coronatijd is een feit! Na een lange periode van stilte mocht de Fanfare afgelopen dinsdag eindelijk weer repeteren! Natuurlijk dient men zich tijdens de repetitie wel aan strenge regels te houden. Hiervoor is door KNA een speciaal Coronaprotocol opgesteld. Alle actuele informatie rondom Corona en het KNA Coronaprotocol vind u hier

 

Actuele informatie Coronamaatregelen

16-06-2020 Update : Vanwege versoepeling van de Coronamaatregelen mogen repetities van de Fanfare vanaf dinsdag 16 juni 2020 onder strikte voorwaarden weer worden hervat. Hiertoe heeft KNA op basis van de adviezen van het RIVM en KNMO een Coronaprotocol opgesteld waaraan eenieder die aan de repetities wenst deel te nemen zich dient te houden. U vind het KNA Coronaprotocol via de knop bovenaan deze pagina. Hier vind u ook de richtlijnen opgesteld door de KNMO.

Uitsluitend door strikte naleving van dit protocol mag er weer worden gerepeteerd. Alle overige door de regering ingestelde coronamaatregelen blijven onverminderd van kracht. Om deze reden zijn alle concerten en evenementen tot nader order afgelast. 

De muzieklessen zijn inmiddels ook geheel of gedeeltelijk weer hervat.
Voor de laatste informatie hieromtrent neemt u alstublieft contact op met de desbetreffende docent en of het bestuur.

Voor deelname aan de repetities verzoeken wij u het Coronaprotocol aandachtig te bestuderen. Verder willen wij u vriendelijk verzoeken indien u verhindert bent, of niet aan de repetitie wenst of kunt deelnemen zich uiterlijk de maandag voor de repetitie bij het bestuur af te melden.

Voor meer informatie over het Coronavirus en de adviezen van betrokken instanties zie de links hieronder.

Mocht u in verband met de genomen maatregelen specifieke vragen hebben, neemt u dan contact op met het bestuur

Informatie en uitleg adviezen KNMO
Informatie RIVM
Informatie Rijksoverheid

KNA viert lancering nieuwe website met taart!

18-02-2020 De Lancering van de nieuwe website van KNA is een feit! Dit heugelijke feit werd op 18 februari door de leden gevierd met taart bij de koffie in de pauze! Nadat de leden zich de taart goed hadden laten smaken werd de repetitie voortgezet. Achter de schermen wordt er nog druk gewerkt aan verdere invulling van de website. Houd onze website de komende tijd dus goed in de gaten. Het adres van de website is ongewijzigd : www.kna-nieuwpoort.nl

 

Nieuwe website KNA online!

08-02-2020 Sinds vandaag hoort de oude vertrouwde website tot het verleden. De oude website van KNA was sterk verouderd. Er is hard gewerkt om de website van KNA in een volledig nieuwe jasje te steken, en dat is gelukt! Sinds vandaag is de nieuwe website online te bewonderen. Op de achtergrond wordt er nog druk aan nieuwe inhoud gewerkt die binnenkort aan de website zal worden toegevoegd. Hou de nieuwe site dus in de gaten!